Het lidgeld bedraagt jaarlijks 65€ waarvan een deel als tussenkomst dient voor de werking en een deel voor de vergunning bij Wielerbond Vlaanderen (licentie recreatieve fietser).

 

De licentie maakt dat elk lid verzekerd is voor activiteiten met en op de fiets (ook deze buiten clubverband) alsook voor de extra-sportieve clubactiviteiten (deze moeten wel op voorhand aangekondigd worden bij de verzekering).

 

De verzekering dekt burgerlijke aansprakelijkheid (BA) en persoonlijke ongevallen (PO) bovenop de primaire verzekeringen (= door de wetgever verplichte verzekeringen ‘mutualiteit’ en ‘familiale polis’).

In geval van ongeval worden best de drie betrokken verzekeringen verwittigd.

 

Voor familievergunningen, geldig voor alle opgegeven personen levend onder zelfde dak, geniet je nog steeds van een voordeeltarief:

Individu : 65€

Familievergunning met één actief clublid : 75€

Familievergunning met twee actieve clubleden : 110€

Lidmaatschap geldt steeds van 1 januari tot en met 31 december van het lopende jaar.

 

Lidgeld wordt overgemaakt op rekeningnummer KBC 734-3770922-56 met vermelding van de naam (of namen).

 

De CCP (= club contact persoon) dirk.delfosse@telenet.be speelt een centrale rol in het beheer van de vergunning bij www.wielerbondvlaanderen.be.

Nieuwe leden kunnen een 'online aanvraag' indienen op de site van WBV of geven hun gegevens aan onze CCP. De CCP bevestigt dat de aanvrager als lid van de DownhillBikers wordt aanvaard en is gemachtigd de vergunning te betalen aan WBV. Dit gebeurt enkel na betaling van het lidgeld aan de ‘DownhillBikers’.

 

Dit geldt eveneens voor de hernieuwing van de vergunning.

In november krijgt de CCP een verzoek om door betaling aan WBV de vergunning van de bestaande leden te vernieuwen. De kaarten WBV worden voor vijf jaren uitgereikt maar zijn enkel geldig mits tijdige betaling.

Problemen kunnen door de CCP of door de leden gemeld worden bij de ombudsman bij WBV fernand.vangeel@skynet.be.

 

 

Proefritten

 

Geïnteresseerden kunnen altijd enkele keren komen meerijden om van de sfeer en het niveau te proeven vooraleer lid te worden.

Op de bike kalender kan je telkens zien waar we vertrekken!

Bij georganiseerde toertochten zien we je aan de inschrijvingen. Je kan ons makkelijk herkennen aan de rode bovenuitrusting. Je spreekt gewoon een willekeurig lid aan en zegt dat je eens komt mee proefrijden.

 

 

Lid worden

 

Lijkt onze club iets voor jou? Kom dan zeker eens meerijden met ons. Vul onderstaand formulier in, dan laten we je zo spoedig mogelijk weten, waar je ons de volgende weken kan vinden.

(hieronder invulformulier)

 

 

Ongeval melden

 

Zie www.wielerbondvlaanderen.be Recreatie/Wat te doen bij ongeval?

 

 

 

Required

Required

Required

Required

Required

Verzenden van formulier...

The server encountered an error.

Form received.

Required

© Copyright 2012-2013 Arti-Graphics/Downhillbikers. Alle rechten voorbehouden.